밑에 패러디 영상 원본 보고나니깐 ㅋㅋㅋㅋㅋ 더 욱김...ㅋㅋㅋㅋㅋ

포인트가 다 살아있네 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

http://cfile10.uf.tistory.com/media/187E7D46501E927423288E

마지막 박재범이 한 유툽 패러디 이거에요 ㅇㅇ

by angela

1:01부터 보세요 ㅋㅋ

이것도

재범이가 한 유툽 패러디 ㅋㅋ

by 실비아

ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 난 뉴스진행하던 사람들이랑 인터뷰한사람들이 안웃은게 진짜 신기하다. 대단한 프로들이야

나같음 저기서 기절했을거임 ㅋㅋㅋㅋ

http://www.youtube.com/watch?v=EzNhaLUT520&feature=player_embedded#!

그 원래 영상에 흑오빠가 한말은 대충 들리는데로 적었어

'well obviously we have a rapist in Linkin Park. He is climing in your window he is snatching your people up trying to rape them.

so you need to hide your keys, hide your wife and hide your husband because he is raping anybody out here.

'We got your T-shirt that you left finger prints on and you are so DUMB. You are really DUMB for real' 

'You don't have to come and confess that you did!

we are looking for you and we gonna find you. I will let you all know that so you can warn and tell that home boy!!!'

'그러니까 우리 린킨팍에 강간범이 확실이 있답니다.

그놈은 창문을 타고 올라와서 사람들을 낙아채고 있어요.

그러니까 열쇠도 숨기구 부인도 숨기구 남편도 숨기세요

왜냐면 그놈은 아무나 다 강간하고 다니니까요' 

'니 지문이 묻은 티셔츠를 갖고 있다... 너 멍충이다 너 진짜 바보멍충이다!!' 

'와서 니가 한짓을 고백할 필요도 없어

우리는 널 찿고 있고 우리는 널 찾을거야 

내가 모두에게 알릴거야 그러니까 그 놈한테 그렇게 경고하고 말해주세요!!'